Morguh

Van het weekend ben ik veel bij mijn vriend geweest. Ook ben ik zaterdag blijven slapen daar. Ik ging zaterdag naar hem toe, nadat mijn visite weg was en kwam zondag rond 12 uur weer thuis. We hebben twee films zitten kijken.

Toen ik zondag thuis kwam heb ik de kattenbakken gedaan en mijn vogels en planten verzorgd. Zowel binnen als buiten. Mijn broer had zaterdag ook een plant voor me meegenomen en die had ik in de slaapkamer gezet. Later ben ik op Google wezen kijken of de plant ook buiten kon staan en het bleek eigenlijk ook een buitenplant te zijn, dus nu staat hij mooi bij mijn voordeur.

Vandaag wil ik overal even flink stofzuigen en mijn bed verschonen. De kattenbakken moeten ook weer en ik heb nog wat boodschappen nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *