Leuk he? Herfst?

Het weekend is weer voorbij, dus tijd voor een berichtje. Mijn eerste berichtje voor deze herfst.

Vrijdag was er avond eten in de inloop. Ik was er ‘s middags al heen gegaan en het was best gezellig dus ben blijven hangen tot na het avondmaal. Het diner bestond uit Indonesische hachee, vlees met ketjap saus, nasi en noodles. Het was erg lekker.
Na het avondmaal ben ik nog even blijven hangen en toen naar huis gegaan. Eigenlijk zou ik na de inloop naar mn vriend gaan, maar ik was flink moe, dus ben thuis gebleven.

Zaterdag was nationale burendag en in de buurt waar ik woon werd bij de kerk wat georganiseerd. Voor de kinderen was er een springkussen en konden ze op een tractor een ritje door de wijk maken. Er werd ook een presentatie in de kerk gehouden over de geschiedenis van de wijk. Dat heb ik deels bij gewoond en vond het erg interessant. Ik moest alleen eerder weg, omdat ik nu wel bij mijn vriend zou eten. Voor de burendag was er bij de kerk een BBQ, maar daarvoor was ik al weg. Het duurde tot 20u, maar ik ben na het eten bij mn vriend blijven hangen.

‘s Avonds was er een live optreden in het dorp en rond 22 uur ben ik erheen gegaan. Het was matig druk, maar wel gezellig. Ik heb een tijdje met 3 mensen zitten kletsen en ben rond half 1 weer naar huis gefietst door de harde wind.

Vandaag was dan ├ęcht een herfstdag. Veel wind en regen en vroeg donker. Gelukkig kwam mijn vriend me ophalen om bij hem even te vertoeven. Het was erg leuk met z’n twee en rond 20u15 bracht hij me weer thuis. Toen heb ik even gechat en een wasje opgehangen. Ik had ‘s middags een wasje gedraaid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *